Виж Още

Услуги

В „ТИНЕВ ГРУП“ ЕООД извършваме услуги за външни клиенти. За вас можем да импрегнираме и рендосаме необходимия ви дървен материал, както и да го транспортираме в района на столицата. Към извършването на услугите се отнасяме отговорно и коректно. Разполагаме с добро техническо оборудване и опитни специалисти, които ще изпълнят поръчката според изискванията ви и в срок. 
 
Импрегниране

Импрегниране

Импрегнирането е една от най-важните процедури при подготовката на дървения материал за влагане в отговорни конструкции и за приложение на открито, при външни условия.

Рендосване

Рендосване

„ТИНЕВ ГРУП“ предлага рендосване на дървен материал като услуга за външни клиенти. Работим с WEINIG Quattromat 23.

Транспорт

Транспорт

„Тинев груп“ осигурява транспорт за поръчаната при нас дървесина. Разполагаме с камион с товароносимост 3,5 тона и обем 3 кубични метра. При нужда съдействаме за намирането на по-голям камион и кран.

Като извършваме за вас услуги, свързани с обработката на дървен материал, ние уплътняваме потенциала на производствените си мощности и екипа, а вие получавате дървесина с нужните ви качества. Затова гледаме на тази част от производствената си дейност като на взаимоизгодно партньорство, в което влагаме старание, коректност и отговорност.