Виж Още

За нас

В „ТИНЕВ ГРУП“ ЕООД произвеждаме най-използваните видове дървен материал, влаган в строителството на покриви, производството на мебели, в селското стопанство и други браншове. Ако работите по специален проект, за който ви трябват нестандартни греди и талпи, дъски, ламперия, дюшеме или декинг, ние сме на ваше разположение – в състояние сме да изработим всичко, което ви е необходимо. 
История

История

Започнахме своята дърводобивна и производствена дейност през 2005 година с обем около 1000 кубични метра обла дървесина. В периода 2009 – 2012 година продукцията ни беше насочена почти напълно за Турция. 

За фирмата

За фирмата

„ТИНЕВ ГРУП“ ЕООД се занимава с преработка и търговия с дървен материал. През годините натрупахме опит, създадохме съвременна производствена база, събрахме и подготвихме ефективен екип.

Локация

Локация

Производствените мощности на „ТИНЕВ ГРУП“ са разположени в град Сърница. Добиваме около 90% от дървесината в околностите на града, в Родопите.

Качественият дървен материал е условие за качеството на всяко производство, в което се влага – в строителството (особено в изграждането на покривни и носещи конструкции), в интериорния дизайн и в създаването на архитектурни елементи на открито, в мебелния бранш или в който и да е друг. Ние сме „ТИНЕВ ГРУП“ и гарантираме, че нашият дървен материал напълно отговаря не само на изискванията на стандартите, но и на още по-строги изисквания – на вашите!